PeopleWare Vibes

De PeopleWare vibes zijn een unieke mix van allerhande boeiende activiteiten voor en door de collega’s georganiseerd. 

Open communicatie

Open communicatie, daar gaan we voor. Zo is er elk trimester een infosessie waarin het management op een transparante manier vertelt hoe het gaat met PeopleWare. Met nieuwjaar is er natuurlijk een speciale feestelijke editie.

Legendarische BBQ's

Op een unieke locatie samen met de collega’s genieten van een overheerlijke BBQ. De ideale moment om onze nieuwe medewerkers extra in de kijker te zetten en samen plezier te maken. 

Hercules Trophy

Als team onze kleuren verdedigen zit in ons bloed. Jaarlijks nemen we met meerdere teams deel aan de sportieve Hercules Trophy. Echt teamwork dat dit jaar (2021) resulteerde in een mooie 5e en 6e plaats. 

Meet-ups en events

Bij PeopleWare organiseren we regelmatig meet-ups omtrent verschillende topics. Natuurlijk zijn we ook aanwezig op alle belangrijke events, zoals Techorama en Angular conference. 

Samen sporten

Bij PeopleWare zijn er heel wat sportieve collega’s die met de regelmaat van de klok zelf iets organiseren. Mountainbike tochten staan sowieso vast op de agenda. 

Ready2Improve

Werken aan de mentale en fysieke gezondheid, daar gaan we voor bij PeopleWare. Onder professionele begeleiding van het team van Ready2Improve hebben we samen een massale vooruitgang weten te boeken. Met als resultaat een nog gezondere geest in een gezond lichaam. 

En ja, we hebben er zelfs de pers mee gehaald.

De jaarlijkse ICTechday

Een boeiende dag die we tezamen met ons zusterbedrijf Elmos organiseren op locatie. Gerenommeerde sprekers delen hun visie op brede maar ook diep-technische onderwerpen .  Neem hier alvast een kijkje om te zien wat er op het programma van de vorige editie stond. 

Tomorrowland

Collega’s die gek zijn van Dimitri Vegas & Like Mike, Skrillex, Marco Bailey, David Guetta, Hardwell, Afrojack, Steve Aoki zakken elk jaar mee af naar Tomorrowland. “What happens at TML, stays at TML.”

Op stap

Letterlijk op stap, in de natuur deze keer. Wat is er leuker dan de streek ontdekken waar één van je collega’s woont. Hij of zij is dan ook de beste gids om samen onbekende plaatsen te ontdekken. 

TGIT

Thank god it’s Thursday is het PeopleWare alternatief op TGIF en is eveneens onze gelijknamige Whatsapp groep. 

TGIT is samen op donderdagavond in een lokale kroeg gezellig nababbelen. 

Onze TGIT Whatsapp groep is de ideale manier om euh … niet professionele zaken … te delen :-). 

Let's fly away

Belangrijke gebeurtenissen vieren we maar al te graag met al onze topcollega’s. 

Zo trokken we al richting Israël en Malta.