Wie worden jouw #topcollega's? ​

Wie anders dan onze topcollega’s kunnen jou het beste vertellen hoe het is om bij PeopleWare te werken.

Luke

Luke Beach startte in augustus 2021 bij PeopleWare als front-end ontwikkelaar. Hij is Brits en kwam in 2019 in België wonen.

Adriaan

Adriaan Peeters, onze AWS-evangelist binnen PeopleWare. In 2009 kwam hij in dienst en vervulde sindsdien al verschillende rollen: project manager, analist, technical lead, …

Glen

Begin 2021 vervoegde Glen Staes onze PeopleWare-familie als frontend developer. Hij is voornamelijk gespecialiseerd in Angular. 

Davy

Davy kwam in 2019 aan boord bij PeopleWare. Hij startte als frontend developer maar is ondertussen even bedreven in backend ontwikkeling. 

Michaël

Michaël heeft sinds 2013 al heeft wat rollen op zich genomen. Hij begon als Java developer, werkte als analist, stond in voor architectuur en is vandaag vooral actief als projectleider. 

Tim

Tim is aan de slag als frontend developer. Hij vindt het bijzonder fijn dat hij kansen krijgt binnen zijn huidige project om nog heel veel bij te leren op vlak van Angular. 

Matthias en Kristof

Ontmoet onze twee super gemotiveerde juniors. Ze volgden beiden een interne opleiding om de technologieën en tools die we gebruiken te leren kennen. 

Andy

Sinds 2009 is Andy Nagels developer bij PeopleWare. Initieel gestart als Delphi-ontwikkelaar. Nu is hij ook actief als .Net ontwikkelaar. 

En wat zeggen de andere collega's?

Niet iedereen voelt zich geroepen om voor de camera te staan. Daar hebben we natuurlijk bij PeopleWare alle begrip voor. We willen wel enkele quotes delen die uit de anonieme bevraging van Great Place To Work komen.

“We krijgen heel veel vrijheid, flexibiliteit en dus ook vertrouwen in onze job, ook de communicatie is zeer informeel wat het aangenamer maakt en de drempel tot vragen verlaagt.”

“Hoeveel werknemers kunnen er zeggen dat ze redelijk wat avonden spenderen met hun technical team-leader op discord en samen Battlefield 5 spelen?”

“Het aspect ‘people’ in de naam PeopleWare is niet gelogen. Ze dragen iedereen een heel warm hart toe! Iedereen wordt beschouwd als “mens”. Ook is de drempel naar het hoger management heel laag, wat hen heel aanspreekbaar maakt.”

“Wat ik ervaren heb in mijn 10 jaar dienst bij PeopleWare is dat je kansen krijgt om te leren en dat initiatief nemen wordt gewaardeerd. De collegialiteit en vriendschap van de collega’s, in combinatie met de grote flexibiliteit die PeopleWare biedt, zijn meer dan ooit belangrijke waarden.”

“Natuurlijk is de ‘kleinere’ meer persoonlijke cultuur een verademing voor mensen die goed behandeld willen worden met een persoonlijke aanpak. Anderzijds is het voor mij ook belangrijk dat ik ondersteuning krijg op een luchtige en informele manier. Het feit dat ik kan zeggen dat mijn teamleader meer aanvoelt als een kameraad dan een ‘overste’, is voor mij een absoluut pluspunt.”

“De topcollega’s, de sfeer op de werkvloer en het aanstekelijke enthousiasme dat we in onze projecten steken, geeft mij de drive om op volle toeren mee te draaien. Bovendien geeft Peopleware mij verantwoordelijkheid en vertrouwen en daar haal ik de kracht uit om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ik ga het niet onder stoelen of banken steken, bij Peopleware werken is echt mijn ding!”

Leuke collegas, niet?