Impactvolle projecten

Laat ons je meenemen in een virtuele rondleiding tijdens een doodgewone dag. 

Hopelijk heeft u genoten van een verkwikkende nachtrust. Misschien lag u wel comfortabel op een gepersonaliseerde matras van Equilli. Deze is tot op de millimeter perfect dankzij het programmeerwerk van PeopleWare, dat op basis van uw indrukkingsprofiel uw matras op maat heeft laten opmaken. Toen u opstond, sprong u wellicht in de douche en maakte u gebruik van een verfrissende douchegel. Goed mogelijk dat de chemische receptuur werd samengesteld door Ecachim, met maatsoftware van PeopleWare. 

Daarna at u een heerlijk ontbijt, met een appel en een glas vers geperst sinaasappelsap. Fruit dat dankzij Tophima en de software van PeopleWare in optimale omstandigheden doorheen het hele jaar wordt bewaard. En de groene energie waarmee u ‘s ochtends een lekkere koffie zet, wordt deels geproduceerd door windturbines en verdeeld via transformatorstations in de Noordzee. GeoSea Maintenance onderhoudt en inspecteert deze met PeopleWare-software.

Hebt u recent gebouwd of verbouwd? Wellicht maakten de aannemer en bouwvakkers gebruik van opleidingen gefinancierd via Constructiv. Dankzij Osiris, een flexibel en open enterprise-softwaresysteem ontwikkeld door PeopleWare, verloopt de aanvraag en organisatie van hun opleidingen efficiënt en snel. Na een mooie carrière kunnen ze dan rekenen op een goed geregeld sectorpensioen dankzij PeopleWare’s toepassingen voor PensioB of Contasur. 

Wanneer je nood hebt tijdens je carrière aan vakbondsondersteuning, weet dan dat een zeer grote en gekende vakbondsorganisatie jou feilloos kan helpen dankzij de backoffice software van PeopleWare.

En wanneer u stalen balken of raamprofielen in uw huis hebt, dan is het zeer goed mogelijk dat deze geleverd werden door Holvoet, staalleverancier met vestigingen in Kortrijk en Gent. Ook zij rekenen voor hun bedrijfssoftware op PeopleWare. 

Kwam u met de auto naar het werk? Olieraffinaderij GPA leverde wellicht uw brandstof aan uw lokale pompstation met behulp  van een krachtig softwaresysteem van PeopleWare. Vroeg u voor uw journalistieke werk wel eens cijfers over het Belgische wagenpark op? Deze data worden verwerkt door TraxioStat met, jawel, software op maat van de hand van PeopleWare.

Onderweg heeft u misschien uw kinderen afgezet aan de schoolpoort of een (groot)ouder bezocht in het woonzorgcentrum. Hun warme maaltijden en drankje worden vaak verzorgd door Sodexo. Voor de registratie, bedeling en bereiding daarvan steunt Sodexo op software van PeopleWare. Dankzij deze software kan Sodexo haar maaltijden bovendien aanbieden met zo min mogelijk overschotten en afval.

Als hardwerkende man of vrouw droomt u wellicht ook al eens van een festival of verre reis. Uw concert- en  festivaltickets, alsook uw visum voor een bezoek aan Cabo Verde of Ivoorkust kunnen worden afgeleverd dankzij het multi-inzetbare platform dat PeopleWare voor Zetes FasTrace op poten zette. 

Een van de kostbaarste dingen in het leven een goede gezondheid. Maar soms loopt het toch mis en dan raakt u er met medicatie hopelijk helemaal bovenop. Intussen wordt ook cannabis, meer bepaald de  pijnstillende component CBD, steeds vaker gebruikt voor medische toepassingen. In Canada is hennep sinds de ‘Cannabis Act’ van 2018 volledig gelegaliseerd. Legale cannabis betekent natuurlijk ook: legale cannabiskweek. De temperatuur, vochtigheidsgraad en luchtsamenstelling van Canadese cannabisplantages worden binnenkort wellicht volautomatisch geregeld op basis van het softwareplatform van Tophima en PeopleWare.

Je besefte het wellicht nog niet, maar de PeopleWare software kom je dagelijks onrechtstreeks tegen. 

Klaar om mee voor impact te zorgen?